1/4

The project is located in Porta Genova railway station, which will be partially dismantled and replaced by a public linear park. The public building design takes place in this peculiar space compose of a cultural center complex, in which two main volumes are contrasting each other. The entire ground floor space is conceived as a “flexible box”, in which several ever-changing public activities such as events, exhibitions, expositions can take place. The second upper linear element contains offices, start up areas, meeting rooms and research laboratory.

Cultural center

Milano Porta Genova

ARCHITECTS

2014 - Design studio

WHEN

Milan, Italy

WHERE

Mixed used

WHAT

Alice Coletta

Elisabetta Confalonieri

Pierfederico Consigliere

  • Bianco LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

© 2019 ARCManifesto. All rights reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now